“Veseli sat” DND-a Slatina počeo “kucati” i u Josipovu

Dječji kutak “Veseli sat” u organizaciji Društva Naša djeca Slatina ide dalje. Tako je jučer i Josipovo dobilo svoj Dječji kutak namijenjen najmlađima pa će tako svaka iduća srijeda od 17 do 18 sati učionica Područne škole Josipovo biti rezervirana za smijeh, pjesmu i ples tijekom kojeg će volonterke DND Slatina zabavljati najmlađe.

Okupljene roditelje i djecu u ime DND Slatina pozdravila je Božica Majhen koja je najavila i planove za otvaranje Dječjeg kutka i u Sopju.

Zadovoljstvo što se djelovanje ove Udruge proširilo i na Općinu Sopje izrazio je i načelnik Općine Sopje Josip Granjaš. Pozvao je i ostale roditelje da se svojom djecom uključe u rad Udruge i pridruže Veselom satu. Također je obećao i pomoć Općine koja je i do sada uvijek podržavala projekte koji uključuju mlade i doprinose poboljšanju kvalitete života u Općini koji bi u konačnici trebao doprinijeti i povećanju nataliteta.

Povodom otvaranja Dječjeg kuta najmlađima je u ime Općine poklonio košaru sa slatkišima koji su mališanima dodatno uljepšali dojmove koje će ponijeti kućama sa ovog prvog Veselog sata. (km / Foto-video: Marijo Kokorić)

Više na linku:     RADIO SLATINA

 

josipovo-veseli-sat

veseli-sat