Održana 7. Mijoljska potkova u Gornjem Predrijevu

Pod pokroviteljstvom Općine Sopje i u suradnji sa Mjesnim odborom Gornje Predrijevo, udruga “Mijoljska potkova” organizirala je, ove nedjelje 2. listopada, konjičke utrke “Mijoljska potkova 2016”. Utrke su održane na  hipodromu “Majda” neposredno nakon promenade konjskih zaprega sudionika  kroz selo. Događaj su otvorili načelnik Općine Sopje Josip Granjaš i predsjednik udruge “Mijoljska potkova” Antun Puškarić koji su pozdravili okupljene sa prigodnim riječima.

Zbog lošeg vremena ove godine je odaziv natjecatelja bio nešto slabiji nego inače te se natjecalo u samo jednoj kategoriji. To nije zasmetalo mnogobrojnom gledateljstvu koje je imalo prilike vidjeti izuzetno napete trke, a nažalost i nekoliko padova uzrokovanih skliskim terenom. Na svu sreću bez ozlijeđenih.

U tako zahtjevnim uvjetima sljedeći jahači su bili najbolji:

  1. Knežević Denis
  2. Mihalić Tomislav
  3. Litarac Dragan

Pehare pobjednicima uručio je predsjednik udruge “Mijoljska potkova” Antun Puškarić, a svi sudionici su dobili i zahvalnice. Druženje je nakon utrka nastavljeno na hipodromu “Majda” i u novoobnovljenom Mjesnom domu u Gornjem Predrijevu.

(mt / foto: Marko Telišman)

Više na:  http://www.radioslatina.hr/portal/naslovnica/foto-odrzana-7-mijoljska-potkova-gornjem-predrijevu/#prettyPhoto